Telefon
+04 0757 060 147
Program
Luni - Vineri 08:30 - 17:00

Despre Noi

Biography

Sed tempus tempor orc mauris viverra nunc diam
Foto

Din pasiune si dorinta de a oferii ceva nou, ceva de calitate la standarde inalte, corectitudine si respect, am deschis in anul 2009 un service auto generalist in care sa fie cuprinse toate. O echipa de profesionisti doreste sa vina in intampinarea fiecarui client pentru a oferi cele mai bune solutii pentru repararea autovehiculului. Pentru a fi in pas cu ultimele tehnologii participam la cursuri de specializare BOSCH, pe cele mai noi si performante aparaturi.

Începând cu anul 2011 suntem singurul BOSCH DIESEL SERVICE autorizat in Cluj avand toate aparaturile necesare pentru a repara pompele de injectie si pompele de inalta presiune cat si pentru a repara, coda si calibra injectoare.

Minisunea Nostra

Sed tempus tempor orc mauris viverra nunc diam

Dapibus eu erat.Nunc tempus mi eu nulla. Pellentesque ac ipsum vel massa imperdiet semper. Donec congue pede eu lacus. Aliquam elementum orci vitae.

  • Maecen as er felis sed mollis semper lobortis vitae phasellus
  • Commodo libero Vivamus sed dolor. Quisque portitor leo as vitae
  • Tincidun rutrum urna turpis. In lorem felis sollicitudin
  • Sed vestibulum ac dapibus eu erat. Nunc tempus mi eu nulla.
  • Pellentesque ac ipsum vel massa imperdiet semper.
Foto
Foto

Echia Bosch Service Cluj

Sed tempus tempor orc mauris viverra nunc diam
  • REPARATI
  • PIESE SCHIMBATE
  • MAȘINI
  • CLIENȚI

O echipa de profesionisti doreste sa vina in intampinarea fiecarui client pentru a oferi cele mai bune solutii pentru repararea autovehiculului.

Pentru a fi in pas cu ultimele tehnologii participam la cursuri de specializare BOSCH, pe cele mai noi si performante aparaturi.

Experţii de la Bosch Car Service sunt pregătiţi şi echipaţi cu tehnologii de ultimă generaţie pentru toate tipurile de vehicule pentru a le menţine într-o stare perfectă de drum. Maşina dumneavoastră este pe cele mai bune mâini când o duceţi la Bosch Car Service pentru întreţinere şi reparaţie.

Bosch Car Service - experţi în autoturisme. Bosch Car Service este locul potrivit unde oferim servicii de calitate pentru maşina dumneavoastră. Fie că aveţi nevoie de consultanţă sau de servicii pentru maşina dumneavoastră, noi vă putem oferi un pachet complet ce beneficiază de expertiză unică Bosch, cel mai mare furnizor de piese şi echipamente auto originale din lume.

foto

Maecenas er felis se mollis semper lobortis vitae phasellus commodo libero Vivamus sed dolor. Quisque portitor leoa tincidu rutrum urna turpis nullam consequat.

foto

Mollis semper lobortis vitae phasellus commodo libero Vivamus sed dolor. Quisque portitor leoa tincidu rutrum urna turpis nullam consequat.

foto

Leoa tincidu rutrum urna turpis nullam consequat.

Ce spun clienți noștrii